Promotie -0,8 LEI/ZI/PANOU -DOAR PINA IN 31 August 2011

                                     Gratuit 2 Luni pe an pentru contractele pe 1 an                                                                                                 P.K.C.& A BUSINESS   Tel: 0731-115 574: 0356-104712 
Bine ati venit stimati clienti| RSS

PUBLISTAND CU CARTI DE VIZITA

 Cum poate un client sa ajunga si sa-si aminteasca cel mai usor la tine

                       ATUNCI CAND FACI PUBLICITATE CU CARTEA TA DE VIZITA

Blog

Principala » 2011 » Martie » 7 » 10 secrete care te pot intineri cu 10 ani
11:55 AM
10 secrete care te pot intineri cu 10 ani
         10 secrete care te pot intineri cu 10 ani

10 secrete care te pot intineri cu 10 ani

Include in ritualul tau de ingrijire aceste 9 proceduri si iti garantam ca vei arata cu 10 ani mai tanara, in curand!

1.    Micsoreaza-ti porii

Porii tai se dilata din cauza prafului si a secretiilor acumulate, de-a lungul timpului. Un efect sigur al trecerii timpului este ca acestia devin din ce in ce mai dilatati – mai vizibili.

Cumpara produse de curatat tenul cu acid salicilic, care are efectul de a dizolva grasimea si de a micsora porii, facand tenul tau sa arate mult mai bine, mai curat.

2.    Nu fa economie la crema de protectie solara

Cred ca deja stii ca, indiferent de anotimp, indiferent de vremea de afata, trebuie sa folosesti o crema cu protectie solara (factor de protectie cel putin 30) pentru a-ti pastra tenul tanar si a-l feri de efectele dezastruoase ale soarelui. Trebuie sa respecti aceasta regula – in fiecare zi!

3.    Dormi mai mult – trebuie sa iti faci somnul de frumusete!

E greu in teorie, dar noi te sfatuim sa procedezi intr-o maniera simpla: 4 nopti la rand, incearca sa te duci la culcare cu 15 minute mai devreme decat in noaptea anterioara. Vei reusi astfel sa iti creezi o rutina in care vei beneficia de o ora de somn in plus – o comoara atunci cand este vorba de cearcanele tale…

Iar daca nu esti obisnuita sa dormi atat de devreme, renunta la orice strop de cafea dupa ora 15:00 si la exercitiile facute seara – sportul este mult mai eficient practicat dimineata!

4.    Nu uita de retinol!

Singurul ingredient care si-a dovedit actiunea impotriva ridurilor fine, pe termen lung – nu il exclude deci din rutina ta zilnica.

Atentie insa, ca in orice relatie pe termen lung, exista si cateva inconveniente: acesta iti va creste sensibilitatea la lumina si la razele soarelui (trebuie aplicat numai seara, altfel nici nu are efect) iar uneori cauzeaza iritatii ale tenului. Gaseste concentratia care este potrivita tenului tau si foloseste produsul cu religiozitate!

5.    Mainile tale nu au ce cauta in jurul ochilor!

Orice ai face, oricat de mul te-ai plictisi sau indiferent cat de somn iti este – nu te freca la ochi, nu iti intinde pielea, pur si simplu nu umbla cu mainile in aceasta zona! Stii deja, pielea din jurul ochilor este foarte sensibila si subtire si trebuie sa eviti orice interactiune – altfel gesturile tale nevinovate iti vor cauza spargerea capilarelor, inrosirea tenului si ridarea acestuia, pe termen lung. Nu vrei as aceva, nu?!

6.    Nu bea, nu fuma!

Ai grija de corpul tau, pentru ca acesta sa aiba grija de tenul tau – e atat de simplu! Fumatul este un obice foarte urat care conduce la crearea ridurilor – atat datorita gestului (se formeaza riduri fine in jurul gurii) dar si datorita distrugerii colagenului si elastinei. Alcoolul, pe de alta parte, conduce la inflamarea vaselor de sange – imn timp, acest lucru poate conduce la crearea pungilor de sub ochi.

7.    Tine cont in fiecare moment de gesturile pe care le faci

Nu stiu cat esti de constienta de orice mica grimasa pe care o faci pe parcursul zilei – dar te invit sa devii.
Te deranjeaza soarele? De ce sa te incrunti, cand stii foarte clar ca acest lucru ti se va intipari pe frunte?! Poarta ochelari de soare, chiar si pe timpul iernii, daca simti nevoia!

Ti se pare mai elegant sa bei sucul cu ajutorul paiului? Ei bine, te invit sa renunti – in timp, ti se vor forma riduri mici dar nenumarate in jurul buzelor, si nu te vei mai putea farda!

Iti place sa dormi cu capul pe perna, chiar daca stii ca nu e indicat? Alege o perna invelita in material moale, subtire – fetele de perna de bumbac dur iti vor lasa urme pe chip, si vor conduce la producerea ridurilor.

8.    Exfoliaza-te

Odata cu trecerea timpului, tenul tau are din ce in ce mai putin putere sa regenereze celulele – celulele moarte vor da un aspect neuniform tenului, asa ca trebuie sa scapi cat mai repede de ele! Daca nu stii ce produse sa cumperi, amesteca putin zahar brun cu o lingura de ulei de masile si ai cel mai eficient exfoliant natural – tu trebuie doar sa il folosesti!

9.    Renunta la bronz

Nu numai ca nu se mai poarta tenul bronzat (ce sa mai zic de faptul ca suntem in miezul iernii?!) dar mai ales nu se mai poarta tenul bronzat daca esti trecuta de 30-35 de ani! Tenul bronzat imbatraneste!

Pune accentul pe un ten curat, sanatos, perfect – si invata sa iti iubesti culoarea naturala!

10. Nu purta parul lung

Cu foarte putine exceptii (adica numai daca nu esti maritata cu Ashton Kutcher), parul lung dupa o anumita varsta (sa zicem 40 de ani, daca arati ca de 30) nu face decat sa iti adauge ani in plus. Multi!

Gaseste un stilist bun, tunde-ti parul pana la umeri si coafeaza-te perfect – parul frumos reprezinta unul dintre cele mai importante atuuri ale unei femei!

Vizualizari: 1054 | Adaugat de: lucian35 | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Giovanni  
0
Owning Chanel designer label habnadgs may be a measure which a lovely lovely lady has fantastic taste in fashions and is no stranger to the latest progress in fashion. It will not represent ones own, these products of course stand the house of more durable quality and design fineness, with businessmen swearing inside their lives because habnadgs might easily exist check of your and therefore widespread start using. The most suitable matter within the manufacturing most typically associated with Chanel purses and purses, and the stores themselves demand to pass accurate quality laboratory tests to ensure that however these are suitable for building up these chicks accessories. It's no surprise that they are at high think not only by fashion designers and celebrated public figures across the globe, but also purveyors considered one of durable manufactured goods that respect so many people of hard wearing fashion and funky chic.

Prenume *:
Email *:
Cod *:
Partener-Galeriile Real Timisoara
MONEY MAKER
Partener-Galeriile Real Timisoara
Calculator
Partener-Galeriile Real Timisoara
Cunosti geografie?
Partener-Galeriile Real Timisoara
Valuta
$CURRENCY$
Partener-Galeriile Real Timisoara
Cautare
Partener-Galeriile Real Timisoara
Calendar
«  Martie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Partener-Galeriile Real Timisoara
Arhiva materialelor
Partener-Galeriile Real Timisoara
Sondajul nostru
Noteaza site-ul meu
Total răspunsuri: 7
Partener-Galeriile Real Timisoara
Adauga la favorite
Partener-Galeriile Real Timisoara
Prietenii site-ului
www.galeriareal.ro
Magazinele Real 1,2,3       Timisoara -Spatii de inchiriat