Promotie -0,8 LEI/ZI/PANOU -DOAR PINA IN 31 August 2011

                                     Gratuit 2 Luni pe an pentru contractele pe 1 an                                                                                                 P.K.C.& A BUSINESS   Tel: 0731-115 574: 0356-104712 
Bine ati venit stimati clienti| RSS

PUBLISTAND CU CARTI DE VIZITA

 Cum poate un client sa ajunga si sa-si aminteasca cel mai usor la tine

                       ATUNCI CAND FACI PUBLICITATE CU CARTEA TA DE VIZITA

Blog

Principala » 2011 » Martie » 7 » Plantele magice ale dragostei
12:04 PM
Plantele magice ale dragostei

                                Plantele magice ale dragostei

Plantele magice ale dragostei

Vrei să pregătești ceva special pentru Ziua Îndrăgostiţilor? Vrei ca bărbatul de lângă tine să redescopere tot ce l-a făcut să te iubească? Folosește-te de plante, aliaţii care-ţi sporesc puterea de seducţie și-ţi dau puteri magice.

Vestite pentru puterea lor secretă, unele plante au fost utilizate dintotdeauna în compoziţia unor licori magice pentru îndrăgostiţi sau pentru cei care-și doresc o dragoste trainică. Și numai aceia care le-au încercat îţi pot spune cât de mare este forţa lor...

Iasomia te ajută să-i câștigi inima

Această floare specială reprezintă pentru multe popoare simbolul speranţei și al iubirii. Femeile din Asia antică se stropeau cu parfum de iasomie când voiau să câștige pentru totdeauna inima unui bărbat.

Așa că amintește-ţi de secretul lor când soţul tău este acaparat de problemele de la serviciu și de griji. Iasomia i te va aduce din nou în inimă. Cum? Strecoară-i în faţa de pernă câteva flori uscate sau pune-i petale de flori în buzunarul sacoului. Parfumul magic al acestei flori îl va face să se gândească la tine altfel decât o face copleșit de rutină.

Florile de măr te fac mai atrăgătoare

Folosite în vechi ritualuri de dragoste de fetele tinere, aceste flori îţi sporesc farmecul și te fac mai seducătoare. Unii spun în șoaptă că aceste flori sunt un leac secret pentru fertilitate.

Oricum ar fi, sunt un aliat al dragostei. Culege câteva crengi de măr și lasă-le să înflorească în casă. O dată cu ele, vei înflori și tu. Presară apoi florile de măr în baie și vei vedea că soţul te privește altfel.

Lavanda, leacul neînţelegerilor

Puterea lavandei este de a atrage în orice casă pacea, fericirea și somnul liniștit. Așa că, dacă aţi avut în ultimul timp mai multe neînţelegeri, pune sub pernele din dormitor bucheţele de lavandă.

Când îi pregătești baia, pune-i în apă câteva picături de ulei de lavandă. Puterea relaxantă a acestei plante ajunge și în sufletele voastre și vă va ajuta să găsiţi împreună calea spre înţelegere.

Busuiocul alungă relele din căsnicie

Considerat în toate culturile lumii ca o plantă cu puteri magice, busuiocul îţi aduce dragostea celui pe care-l dorești și-ţi promite o relaţie de cuplu de lungă durată.

În tradiţia românească, se spune că dacă bei în fiecare dimineaţă o cană cu apă în care ai pus busuioc, vei rămâne tânără și vei fi iubită totdeauna ca-n prima zi.

Rozmarinul aduce fidelitate în căsnicie

Parfumul ușor mentolat al rozmarinului își dovedește puterea lui magică în special când îl adaugi în mâncare. Câteva frunze presărate în mâncarea lui preferată îl vor face să-și îndrepte privirile numai spre tine și să uite de tentaţii (dacă bănuiești că le are!).

Iar dacă te-a înșelat și l-ai iertat, puterea magică a rozmarinului vă va ajuta să treceţi peste acest hop, redându-vă încrederea reciprocă.


Dafinul te apără de rivale

Considerat în vechime o plantă a zeilor, dafinul te ajută să-ţi protejezi casa de necazuri și căsnicia de rivale.

Pune în fiecare colţ al casei câte-o frunză de dafin și se spune că necazurile te vor ocoli. Iar dacă vrei ca soţul tău să nu aibă ochi decât pentru tine, presară-i în mâncare o frunză de dafin.

Mirtul dă trăinicie relaţiei tale

Mirtul este legat, din timpuri străvechi, de căsătorie, fertilitate și de dragoste. Vechile bolte sub care se căsătoreau mirii în Antichitate erau împodobite cu mirt, pentru a le garanta o căsnicie de-o viaţă. ?ine în dormitor o ramură de mirt, iar puterea magică a acestei plante va da căsniciei tale longevitate și bună înţelegere.

Vizualizari: 413 | Adaugat de: lucian35 | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Partener-Galeriile Real Timisoara
MONEY MAKER
Partener-Galeriile Real Timisoara
Calculator
Partener-Galeriile Real Timisoara
Cunosti geografie?
Partener-Galeriile Real Timisoara
Valuta
$CURRENCY$
Partener-Galeriile Real Timisoara
Cautare
Partener-Galeriile Real Timisoara
Calendar
«  Martie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Partener-Galeriile Real Timisoara
Arhiva materialelor
Partener-Galeriile Real Timisoara
Sondajul nostru
Noteaza site-ul meu
Total răspunsuri: 7
Partener-Galeriile Real Timisoara
Adauga la favorite
Partener-Galeriile Real Timisoara
Prietenii site-ului
www.galeriareal.ro
Magazinele Real 1,2,3       Timisoara -Spatii de inchiriat