Promotie -0,8 LEI/ZI/PANOU -DOAR PINA IN 31 August 2011

                                     Gratuit 2 Luni pe an pentru contractele pe 1 an                                                                                                 P.K.C.& A BUSINESS   Tel: 0731-115 574: 0356-104712 
Bine ati venit stimati clienti| RSS

PUBLISTAND CU CARTI DE VIZITA

 Cum poate un client sa ajunga si sa-si aminteasca cel mai usor la tine

                       ATUNCI CAND FACI PUBLICITATE CU CARTEA TA DE VIZITA

Principala » 2011 » Februarie » 9 » Castiga bani si clienti cu atitudinea potrivita
1:52 PM
Castiga bani si clienti cu atitudinea potrivita
Castiga bani cu atitudinea potrivita

        Prin puterea gandului si tot ce implica aceasta poti deveni , avea si face orice iti doresti. Afirmatia este grandioasa, adevarat, dar absolut si fara echivoc adevarata. Gandeste-te putin la urmatorul aspect, daca omul, prin puterea gandului, a reusit sa duca alti oameni pe luna, sa faca miliarde de dolari, sa descopere leacuri pentru boli, ce te face sa crezi, fie si pentru o clipa ca nu vei cunoaste  cu afacerea ta succesul deplin pe care-l meriti si il doresti din tot sufletul.
       Daca intelegi cu adevarat acest adevar pe care cele mai luminate minti ale timpurilor noastre ni le-au transmis de-a lungul secolelor in diferite forme, si tu vei avea parte de incredibila bogatie pe care o meriti.
      Ai stat vreodata sa analizezi si sa te gindesti unde duc alegerile tale? Daca te gindesti, o sa te uimeasca profunzimea acestei legi psihologice. Trebuie sa te concentrezi asupra directiei in care te duc alegerile tale si trebuie sa inveti sa studiezi consecintele acestor alegeri.
     Trebuie numai sa te concentrezi adanc, intens asupra a ceea ce iti doresti, ceea ai nevoie si ceea ce trebuie sa faci pentru a obtine ceea ce ti se cuvine. Concentrarea este abilitatea de a te concentra asupra unui singur lucru in mod clar si constant si puterea de a bloca gandurile si influentele negative
    Alegerea , aceasta tehnica atat de simpla si puternica, incat uneori este ignorata. Se bazeaza pe simplul adevar conform caruia nu se poate sa nu alegi; trebuie sa faci alegeri in fiecare zi, asa stau lucrurile. Pana si a alege sa nu alegi este o alegere in sine.
Deci sfatul meu umil catre voi toti este sa va controlati mintea , energia si atentia, sa le indreptati catre rezultatul dorit, catre prosperitatea si fericirea ta decit spre ceea ce nu doresti.
   Alege sa castigi, alege tot timpul solutie pozitiva.
         
    In afacerea noastra de publicitate cu carti de vizita/brosuri  mare parte dintre noi asteaptam minuni in timp scurt. Acestea nu pot veni peste noapte, ele vin sigur daca aveti rabdare si persevernta.
   Toti clientii care isi fac un contract pe minim sase luni (varianta ideala  un an) , dar toti, au reusit sa isi creasca numarul de clienti si implicit afacerea , profiturile si o calitate materiala superioara a vietii lor.
    Nu uitati, voi alegeti cind sa castigati sau cind sa pierdeti.
 Am credinta ca veti alege sa castigati alaturi de noi
Vizualizari: 488 | Adaugat de: lucian35 | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Partener-Galeriile Real Timisoara
MONEY MAKER
Partener-Galeriile Real Timisoara
Calculator
Partener-Galeriile Real Timisoara
Cunosti geografie?
Partener-Galeriile Real Timisoara
Valuta
$CURRENCY$
Partener-Galeriile Real Timisoara
Cautare
Partener-Galeriile Real Timisoara
Calendar
«  Februarie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Partener-Galeriile Real Timisoara
Arhiva materialelor
Partener-Galeriile Real Timisoara
Sondajul nostru
Noteaza site-ul meu
Total răspunsuri: 7
Partener-Galeriile Real Timisoara
Adauga la favorite
Partener-Galeriile Real Timisoara
Prietenii site-ului
www.galeriareal.ro
Magazinele Real 1,2,3       Timisoara -Spatii de inchiriat